"Tot ceea ce n-avem de la naștere și de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educație. Această educație vine de la natură, de la oameni sau de la lucuri"
Jean Jaques Rousseau
Bine ați venit pe site-ul Centrului Educational Georgi-Ana Day Care. Ne simțim onorați de vizită și vom încerca să vă oferim informații concise despre activitatea noastră.
Educația copiilor este foarte importantă, de aceea înțelegem că alegerea unui centru educațional (tip creșă), este o investiție de încredere înainte de toate.
Lăsati copii să descopere o lume în care vor fi primiți cu brațele și inimile deschise, într-un mediu perfect adaptat pentru educație și evoluție.
La nivelul 1-3 ani activitățile cu copii sunt focalizate în principal pe dezvoltarea motricității și limbajului verbal. Stăpânirea motricității oferă copilului acces spre o lume nouă care stârnește reacții noi. Specific copilului este jocul, oricât și oricând.
Pe lângă procesul de socializare deosebit de important în creșterea armonioasă a unui copil, atenția și grija cu care copiii sunt întâmpinați de personalul nostru, îi ajută în modelarea unei educații structurate și adaptate ritmului individual.
Blândețea îi face pe copii să se simtă și să se comporte mai bine.
Centrul Educațional Georgi-Ana Day Care

Str. Traian nr.10
Brașov
georgianadaycare@gmail.com
0741 967 308
Petrujan Georgiana - administrator
Formular de contact
© 2020 Centrul Educațional Georgi-Ana Day Care
Toate drepturile rezervate

w w w . g e o r g i a n a d a y c a r e . r o
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Află mai multe detalii.